sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Ideoita Ikeasta

Kävimme tänään Ikeassa sillä välin kun nykyisessä asunnossamme oli esittely. Ihan vaan ideoita hakemassa. Uudessa kodissa on iso olohuone ja erikseen tv-huone, joten nykyiset kalusteemme (= yksi kolmen hengen sohva sekä yksi nojatuoli) eivät tule riittämään. Vanhat kalusteet menevät tv-huoneeseen ja olohuoneeseen haluamme mahdollisimman paljon mukavia istuimia seurusteluun, musiikinkuunteluun sekä takkatulen ihailuun. 

Kalusteiden haluamme olevan neutraalin värisiä, jotta voi sitten kikkailla värimaailmaa muilla konstein. Ikean Stockholm-sarja miellytti: mahdollisesti vitriini lasiesineille, harmaa sohva (irrotettavat, pestävät päälliset koiratalouteen), pari pyörivää samettista ruskeaa nojatuolia ja peili (joka kyllä jäisi eteisaulan puolelle). Noiden seuraksi sopisi hyvin pari valkoista Tirup-tuolia.

Näiden tai muiden vastaavien kalusteiden lisäksi olohuoneeseen tulee hifisettimme eli pari kauitinta sekä vahvistin ja cd-soitin mahdollisimman yksinkertaisella tasolla. Iso ruokapöytä mahtuu lähemmäs keittiötä ja eteisaulaa.

Uudessa kodissa on yhteensä kolme vaatehuonetta ja säilytystilaa muutenkin runsaasti, joten ihanaa kun ei tarvitse sen kummemmin säilytyskalusteita. :)


Tänään nykyisen asuntomme esittelyssä oli käynyt yksi potentiaalinen ostaja...toivotaan tarjousta!

Woops


1 kommentti:

  1. Kolme vaatehuonetta kuulostaa taivaalliselta. Toivottavasti saatte edellisen asunnon myytyä pian.

    VastaaPoista