lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kuuntelua tunteella

Voi että me odotetaan, että päästäisiin jo muuttamaan. Maksimissaan 7 viikkoa on vielä maltettava. Uuden kodin kulmia on käyty nuuhkimassa mäyräkoiriemme kanssa ja tulevaa koulumatkaa harjoiteltu samojen lenkkien ohella ensi syksynä koulun aloittavan Myn kanssa. 

Tänään edistettiin uuden kodin äänentoistoa. Meille hyvä äänentoisto on olennainen, harrastusmainen asia. Siis "hifistely". Tällä hetkellä meillä on erittäin loistavat 8 vuotta sitten hankitut jalustakaiuttimet, joilla musiikinkuuntelu on nautinto. Sama setti toistaa myös elokuvien ja television katselun. Uudessa kodissa kuitenkin eriytämme tv:n katselun erilliseen huoneeseen ja musiikista nautitaan isossa olohuoneessa. Nykyiset kauittimet sopivat paremmin osaksi tv-huoneeseen tulevaa 5-kanavajärjestelmää ja olohuoneeseen hankitaan astetta isompi nautintokeskus. ;)

Vietimme tänään lähemmäs kolme tuntia hifikaupassa kuuntelemassa erilaisia vaihtoehtoja. Ilahduttavaa oli, että omistaja tunnisti meidät heti...vaikka edellisistä ostoksista on 7-8 vuotta. Jutustelun ja hintahaarukoinnin kautta päädyimme kuuntelemaan Sonus Faberin, Elacin sekä Bowers & Wilkinsin lattiakaiuttimia (plus paria muuta herkkusettiä ihan huvin vuoksi). Parin tunnin kuuntelun perusteella meille kotiutuu uuteen kotiin Bowers & Wilkinsin CM10-kaiuttimet. Musiikki kuului ja tuntui nillä sekä kaiuttimet taipuivat useampaan tyylilajiin. :)

Ja nätitkin ne on.Väri tulee melko varmasti olemaan valkoinen...mutta wengeäkin harkitaan...ehkä. Valkoiset olisivat neutraalit...hyvät kaiuttimet kun ovat hankinta, jotka palvelevat vuosia.

Kunhan päästään muuttamaan, saadaan kaiutinpari koekuunteluun uuteen kotiin. Jos nuo B&W:t soivat yhtä hyvin kotona, niin siinäpä se.

Niin, ja se hyvä, palveleva hifikauppa on MarekSound.

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti