perjantai 20. kesäkuuta 2014

Mieletön tuuri mattojen suhteen!

Juu, uudessa kodissa on neliöitä reilusti enemmän kuin vanhassa. Tiedossa oli, että mattoja tarvittaisiin lisää. Hiljaa haaveilin harmaista pyöreistä matoista...

No, miehen työpaikan irtaimistoa myytiin tällä viikolla työntekijöille "pilkkahintaan". Mies näytti listaa myytävistä tavaroista minulle ja siellä oli harmaita pyöreitä mattoja. No tottakai käskin ostamaan jos saa... kolme mattoa se sitten toi eikä tajunnut itse ollenkaan, minkä aarteen kotiin kuskasi.


Matot ovat VM-Carpetin Satine-sarjaa. Mattoja on siis kolme pyöreää: isoin halkaisijaltaan 290cm (olohuoneessa), keskimmäinen 220cm (tv-huoneeseen) ja pienin 170cm (aulassa). Ihan noita kokoja en löytänyt suoraan hinnastosta...mutta arviolta 3000 euron arvoiset ovat uutena olleet. Ja päätyivät meille yhteensä 15 eurolla!

Siis nuo matot oli kuin lottovoitto! Juuri sen väriset ja tyyppiset, mistä olin hiljaa haaveillut...no, en ikinä noin isoista. Halkaisijaltaan 290cm on nimittäin aikamoinen, mutta mahtuu kyllä mukavasti keskelle olohuonetta. :)

Maton pitäisi siis olla superkestävä. Ovat olleet toimistokäytössä pari vuotta, mutta ovat kuin uudet. Ja tuntuvat aivan ihanilta, myös meidän mäyräkoirien mielestä.

Woops

p.s. Hauskaa juhannusta!

1 kommentti: