keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Muutettu on...

Lauantaista lähtien olemme asuneet uudessa kodissa. Muuttoapulaisia oli muuttopäivänä riittävästi, mutta olisi pitänyt tajuta pyytää apureita vielä seuraavallekin päivälle...tavaraa jäi vielä vanhalle asunnolle ja nyt niitä yritetään ehtiä kuljettamaan henkilöautolla. 

Tavaraa on jonkin verran "paikoillaan", mutta enemmän taitaa olla vielä "jossakin". 

On vaan melkosen väsyttävää, kun tekee samalla ihan täyttä työviikkoa...mutta pikku hiljaa, onneksi juhannus tuo yhden ylimääräisen vapaapäivän. :)

Akuuteimmat "remontit" ovat alakerran kodinhoito/varastohuoneen kaappien päivittäminen. Eli vanhat pois ja enemmän tilalle...niin saadaan seikkailevat muuttolaatikot pois pyörimästä. Toinen on sitten tuleva tv-huone: kaapiston purku, tapettien poisto, katon ja seinien maalaus... Ja sitten olis vielä aitapätkän rakentaminen estämään koirien karkaaminen (no, koirat ei toistaiseksi pääse pihalle...mikä voi olla ihan hyvä, koska kaksi mäyräkoiraa saa hetkessä aikaiseksi "kuumaiseman" nurmikolle").

Että jos on luppoaikaa, tervetuloa vaan meille...

Ollaan kuitenkin ehditty nauttimaan uima-altaasta melkein joka päivä. :)


Tyttömme My ei vielä osaa uida, mutta ei taida mennä kauan kun osaa. Haluaa tietenkin harjoitella ihan joka päivä ja vaikka kuinka pitkään. Tarttee vaan olla Myn isin paikalla pitelemään pinnalla kun tuo veden syvyys on koko altaan mitalta 1,5 metriä. (Pituutta altaalla on 11m ja leveyttä 3m, että siinä pystyy jo ihan uimaan.)

Remonttikohteista puheenollen, tuossa kuvassa näkyy siis yksi eli tiilipintojen maalaminen seinien osalta allashuoneessa noin alkuunsa...ei kyllä ole kiireellinen juttu...jos nyt vuoden sisään saisi tehtyä.

Woops

2 kommenttia: