tiistai 24. kesäkuuta 2014

Nurtsi ajettu ekan kerran

Tänään sattui olemaan "aikaa" sellaiseen väliin kun ei satanut vettä, joten ajelin nurmikon ensimmäistä kertaa. Meillä on omaa pihaa useampi sata neliötä, mutta onneksi ei kaikki nurmea. Ruohonleikkurin sekä muuta pihan- ja talonhoitoon liittyvää tavaraa saimme edellisiltä asukkailta kohtuullisella tasasummalla, joten onneksi niitä ei ole tarvinnut lähteä ostamaan tässä muuttokaaoksessa. Leikkurissakin oli bensat valmiina, senkus ajeli. ;)

Pihamaahan ei olla vielä paljon ehditty tutustua...huonot kelitkin ovat asiaan vaikuttaneet, mutta ei tässä tavaroiden purkamiselta oikein ole ehtinytkään. Raparperiä tuolla on, sitä on jo poimittukin...kolme omenapuuta, mansikkamaata, karviasmarjapensaita ja jotain herukkapensaita. Kaikki muu onkin vähän mysteeriä ja toivoisin tunnistus sekä hoitovinkkejä kokeneemmilta hortonomeilta. Että tervetuloa vaan piipahtamaan...

Muuten ollaan siinä vaiheessa, että tavaraa ei juurikaan ole enää muuttolaatikoissa. Sen sijaan tavarat kovasti hakevat vielä paikkaansa. Kodinhoitohuoneessa ollaan rehkitty sen verran, että toiselta seinältä purettiin 30 vuotta vanhoista jämäkaapeista kasatut kaapistot ja ne lojuu nyt talonpäädyssä odottamassa kuljetusta sorttiasemalle. Tilalle käytiin ostamassa 60cm syvää, 200cm korkeaa ja 300cm leveä kaapisto. Rungot on kasattuna ja paikoillaan, yksi ovi vielä odottaa kiinnittämistä... Kyllä nyt mahtuu tavaraa! Täytyy tuosta kodinhoitohuoneesta postata erikseen.

Varovaisesti jo suunniteltiin tv-huoneen remontin aloittamista...ehkäpä sen kimppuun viikonloppuna kun alkaa 2 viikon mittainen kesälomakin. :)

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti