sunnuntai 3. elokuuta 2014

Myn huone yhtä listaa vaille valmis

Täällä kujalla on rehkitty pitkiä päiviä. My oli kolme viikkoa reissussa kun meillä vanhemmilla alkoi jo työt, kesälomaa oli vain pari viikkoa. Kumpikin on siis 8 tunnin työpäivän päätteeksi tehnyt 6 tuntia remppaa kotona...näillä helteillä. On käynyt voimille, mutta yksi huone on jo siis yhtä listaa vaille valmis.

Harmi, ettei ole ennen remppaa otettua kuvaa huoneesta...

Katto maalattiin Tikkurilan Paneelikattomaalilla valkoiseksi, kerroksia tarvittiin kolme.Seinistä paikkailtiin vanhat propunjäljet sekä tasoitettiin vanerilevyseinien saumat. Pohjamaalia ei tarvinnut kun seinät olivat valmiiksi valkoiset. Myn toiveesta seinät maalattiin Cello Remonttimaalilla turkoosiksi ja mintuksi. Maali on helposti levittyvää, yksi kerros melkein riittäisi, mutta kaksi kerrosta maalasin.
Katon ja seinien jälkeen oli lattian vuoro. Lattia oli kulahtanut, 30 vuotta vanha muovimatto. Sen päälle laitettiin suoraan laminaattia. Koskaan ennen emme ole laminaattia asentaneet, mutta se oli ihan helppoa ja vei aikaa puolitoista iltaa. Lattian sävy on Arctic pine.Sitten piti vielä laittaa listat: katto ja reunalistoihin hyödynnettiin vanhat, lattialistat piti hankkia uudet.Oma hommansa oli sitten vielä kantaa kaikki tavarat takaisin Myn huoneeseen...
mutta kyllä oli palkitsevaa kuulla Myn suusta sanat: "Tää on töydellinen!"

Woops

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti